Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Trobada PSR 2011: Flightcase workshop + Dinar i Assemblea

Aquest cap de setmana (divendres 1 i diumenge 3 d'abril) els radioactius de PSR en tornem a trobar per valorar la trajectòria i les accions realitzades per l'entitat durant 2010, així com trobar-nos i realitzar una posada en comú de tot el que afecta a Post Scriptum Radio

El divendres 1 d'abril a la tarda realitzarem un taller obert per construir i configurar la unitat mòvil de PSR, vine't a ajudar-nos a configurar la futura unitat mòbil de la radio.

Diumenge 3 d'abril realitzarem un taller formatiu sobre la unitat mòbil, una assamblea-posada en comú del curs 2010-2011 de PSR entre tots els radioactius, i cap a les 14h anirem a dinar.

Divendres 1 d'abril:

  • De 16:30h a 21h: Flightcase workshop

Diumenge 3 d'abril:

  • 10h Workshop Unitat mòbil
  • 12h Trobada 2011 de PSR
  • 14h Dinar

Pots valorar aquest curs de la radio a partir de l'enquesta a la qual podeu accedir des de google-docs, i que podeu  contestar des d'avui i fins el dissabte: https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&hl=en&authkey=CKGX0YoK&fo...

També trobareu un resum de l'activitat de PSR durant el 2010 per si voleu respondre tenint en compte algunes dades: http://winston.communia.org/wiki/communia/index.php/Materials_assemblea_...

+info: http://postscriptumradio.org/web

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia