Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

La Naqba la situació dels refugiats palestins

Dimecres 18 de maig a les 20h a l'Ateneu Candela.

Xerrada a càrrec de:

Shaher Harun es un refugiado del campo del refugiados Al Amari de la ciudad de Ramalla. Es de la asociación Palestinian Society For Care & Development, hablará sobre las problemas de los refugiados en Palestina también sobre los jóvenes.

Mahmoud Tomaleh también es un refugiado del mismo campo, director del club de niños en el campo del Amari, director del grupo de música  RAGIN y miembro y actor en el teatro popular palestino.
 

I després podreu escoltar la musica del grup Ragin que des de Postscriptum radio ens oferiran un petit repertori de les seves cançons. 

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia