Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 387 posts

Participa

Informacio útil

Daniel Felices en concert al Cafè del Candela

El proper divendres 3 de desembre a partir de les 21h, el Cafè del Candela us convida al concert del compositor, productor, cantant i guitarrista egarenc Daniel Felices.

L'artista defineix el seu estil com a "indie rock fronterizo", amb arrels del sud, el rock progressiu i el pop.

L'artista va formar l'any 2004 el grup D'Callaos, amb qui va gravar 2 maquetes (D'callaos i Otra Vez), 5 cd's d'estudi (D'paso, Desde mi balcón, El Borde Donde Termina el Mar, A'pelo i Oír tu voz) i va enregistrar un disc en directe amb música i teatre (El café de las Niñas). A més a més, amb el grup va tocar arreu del món.

L'any 2015 i juntament amb la cantant i compositora Queralt Lahoz, van formar el duet que porta per nom "De la Carmela", que grava el seu primer CD l'any 2016, Libranza, i que ell mateix produeix al seu estudi, que porta per nom Casas Felices.

Després de participar en diversos projectes multidisciplinas amb poesia i teatre, l'artista ha seguit buscant allò primari i ha composat el seu primer disc en solitari que porta per títol Traznado los ejes. Sesión de estudio I. En aquest disc, hi ha cançons que estan gravades sense cap més suport que la veu i la guitarra, és una "creación radicalmente medular como sus directos".

A l'Ateneu Candela, ens presentarà una selecció dels seus temes en directe.

*Us recordem que a partir de divendres, per accedir al Cafè del Candela serà obligatori tenir el certificat COVID-19.