Grups

Participa

Informacio útil

Grup de criança post-part

Actualment, hi ha 2 grups actius: un de pre-part i un de post- part. Amb aquests dos grups, les necessitats de les persones gestants o cuidadores poden estar ben ateses entenent que cada moment és diferent i requereix unes o altres coses. La idea és que els grups es mantinguin al llarg del curs (respectant els ritmes de cada persona), però el grup de pre-part, obviament, es presenta com un grup de pas cap al de post-part. A més a més de les sessions habituals, també hi ha la possibilitat d'organitzar jornades o trobades monogràfiques sobre els temes que vagin sorgint i les necessitats o curiositats de les participants.

A les sessions podeu portar un coixinet de casa per estar més còmodes, hi ha estores per estirar-se o acomodar-se o taules i cadires.

Qui és l'Olga Doula?

"Hola, sóc l'Olga, doula i mare de tres. Acompanyo famílies en tot el procés de maternitat des del respecte i la confiança. Us proposo fer dos grups: de pre-part i post-part. En ells compartirem les nostres inquietuds, pors, interessos i experiències des de la pròpia autogestió, no des de l'expertesa externa. Juntes crearem un espai de trobada on compartirem i ens deixarem sostenir. Un lloc on poder parlar i sentir-se escoltada. Fem grups de maternitats i criança acompanyades!"

Pre-part

- Periodicitat: dilluns de 17:30 a 19h

- Preu mensual: 25€ (si ets o et fas sòcia de l'Ateneu) / 30€ sense carnet de sòcia

 

Post-part

- Periodicitat: dimecres de 17:30 a 19h

- Preu mensual: 25€ (si ets o et fas sòcia de l'Ateneu) / 30€ sense carnet de sòcia