Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 388 posts

Participa

Informacio útil

[Presentació] Una dona

La Llibreria Synusia us convida el proper dijous 10 de febrer a les 19h a la presentació del llibre Una dona, escrit per Judith Juanhuix Gibert i editat per Ara Llibres.

L'acte tindrà format de diàleg obert amb l'Associació LGTBIA+ de Terrassa i el col·lectiu feminista de la ciutat La Guerrilla dels cossos.

Una dona, amb pròleg de Gerard Quintana: Hi ha moments en la vida en què ens observem per fi en plenitud. És aleshores que deixem de qüestionar-nos, ens entenem i decidim, senzillament, ser. Instants d’una capacitat transformadora imponent, que ens marquen perquè ens defineixen i ens fan lliures per sempre. En la vida de la nostra protagonista, aquesta fotografia clarificadora i màgica es va produir, després d’anys de dubtes íntims sobre la identitat de gènere i la sexualitat, en obrir l’armari de Pandora i emprovar-se el camisó blau cel de la seva parella: «Al mirall de l’'habitació em veig per fi amb una forma pròpia. He quallat. El Tabú s’esberla. La vida que girava com una baldufa, ara pren sentit.» 

Grups: