Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 349 posts

[xerrada] "Especulació financera i crisi alimentària"

Des de l'Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la Revista "Soberanía Alimentaria, Biodiversidad i Culturas"us invitem a l'Acte

"Especulació financera i crisi alimentària"

Dimarts 22 novembre 2011
Lloc: Ateneu Candela de Terrassa (C/Sant Gaietà 73, 08221 - Terrassa, vegeu el mapa a aquest enllaç)
Hora: 19h30

Amb la participació de:

Gustavo Duch, autor de Alimentos bajo sospecha, recetas para una alimentación inteligente ( 2011), coordinador de la Revista "Soberanía Alimentaria, Biodiversidad i Culturas" i editor de l'informe "Navegant pels meandres de l'especulació alimentària".

Olivier Chantry, co-autor de l'informe "Navegant pels meandres de l'especulació alimentària", membre de la Campanya "Qui deu a Qui?" i del CADTM

Es presentarà l'Informe "Navegant pels meandres de l'especulació alimentària" (2011) elaborat per l'ODG, Mundubat, Grain i la Revista "Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas", que parla del paper del que probablement és el més important dels elements que incideixen sobre els preus dels aliments bàsic: l’especulació financera.
L’informe pot ser descarregat a aquest enllaç

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia