Grups

Cafè del Candela 125 posts Communia 17 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 409 posts

Participa

Informacio útil

ANUL·LAT | 30/6 | 19:30h: Presentació de "Jackson en revolta"

El proper dijous dia 30 de juny a les 19:30h, la Llibreria Synusia proposa la presentació de "Jackson en revolta. La lluita per la democràcia econòmica i l'autodeterminació negra al sud dels EUA" (editat per Descontrol i escrit per Kali Akuno i Ajamu Nangwaya - companyes i membres de Cooperation Jackson, que ens acompanyaran durant la presentació). L'acte comptarà amb traducció simultània de l'anglès. 

L'entrada és lliure fins a completar aforament.

Jackson en revolta

Cooperation Jackson és una xarxa emergent de cooperatives de treballadors a Jackson, estat de Mississippi (EUA). Té com a objectiu desenvolupar una sèrie d'institucions democràtiques independents però connectades per apoderar els treballadors i els residents de Jackson, especialment per atendre les necessitats dels residents pobres, desocupats i racialitzats -especialment la comunitat afro i latina). El desenvolupament de Cooperation Jackson es va inspirar molt en la Cooperativa Mondragon, d'Euskal Herria, que també és una federació de cooperatives, i en moviments cooperatius històrics, tal com es descriu en algunes obres de W. E. B. Du Bois.

Per a més informació, us deixem aquí el dossier de premsa que han elaborat les companyes de Descontrol amb les dades del llibre i del contingut.