Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

"Primera (re)trobada de projectes del nou Ateneu"

A tots els projectes i companyes que habiten i participen al Centre Social Ateneu Candela:

 
Com ja deveu saber, el dissabte 4 de febrer vem re-inagurar l'Ateneu després d'un mes d'obres. Aquest procés busca donar una nova empenta al centre social com a espai de trobada, refugi, cooperació, o experimentació i on repensar el món i les nostres vides.
I no tan sols responent a una situació de crisi, sinó pensant també en el nou cicle obert pel 15M, primavera àrab, i múltiples racons del món. Aquest cicle vé carregat de potència i reorienta, i des de l'Ateneu Candela volem aportar-hi amb un dispositiu, el Centre Social, que a més de tot el que (ens) ha donat, sigui un espai millor per impulsar processos de defensa dels nostres drets i vides, de pensar la ciutat i el territori com un espai comú, de defensa i foment de la cultura lliure...
Darrerament nous projectes s'han incorporat al Centre Social, altres es consoliden, altres reemergeixen; enriquint molt la dinàmica del Centre Social, que avui, és un espai més viu que mai. Però compartir un sostre no és suficient: necessitem obrir canals de cooperació i de creuament entre els projectes i les persones.

... Amb aquesta excusa el proper dilluns 20 de febrer a les 19h al Candela tenim ...
 


"Primera (re)trobada de projectes del nou Ateneu"

Per ser la primera, llancem una proposta de temes:
1. Breu explicació del que actualment està treballant cada projecte
2. Espai obert d'intercanvi i propostes de futur.
3. Per acabar, a les 9 del vespre, farem un sopar per poder compartir un espai més distès.

Ens veiem doncs el dilluns dia 20 de febrer?
@AteneuCandela som totes!!
 
P.D: La trobada està pensada per a tots els projectes vinculats a l'Ateneu. Però està també oberta a qualsevol persona-grups que individiual (o col·lectivament) hi estiguin interessats/des i vulgui conèixer els diferents projectes que actualment hi ha a l'Ateneu i/o aproximar-s'hi.

 

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia