Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 349 posts

Com puc col·laborar amb Synusia?

Com Col·laborar

Per arrencar el projecte necessitem una quantitat que ens permeti accedir als materials que conformaran el fons editorial de la llibreria, evitant la dependència d'entitats financeres i les seves asfixiants condicions. Es tracta d'una aposta per un projecte social i cooperatiu que posa en valor nous models d'economia social.

Loading

Què necessitem? La quantitat mínima són 8.000€ i la òptima 15.000€. Per què ho necessitem? Per poder conformar un fons editorial inicial amb 2.000 títols, distribuits en les diferents seccions de la llibreria. Assolir la quantitat mínima indicada garanteix una millor posicionament en el procés de negociació amb distribuidores i editorials, adquisició dels materials. Com els aconseguirem? Mitjançant un sistema de microfinançament que s'incia el 7 de març i finalitza el 30 de Juny del 2012. Si al llarg d'aquests quatre mesos assolim aquesta quantitat, podrem conformar el fons editorial de la llibreria i engegar en tota la seva plenitud, el projecte de Synusia.

 

De quina forma puc col·laborar? Hi ha tres opcions:

Opcions Crowdfounding

 

                                                       

 Un cop escollida la opció preferent, es tracta de fer un ingrés amb la quantitat corresponent al compte corrent:

Compte Corrent

indicant les dades següents:

Dades

Finalment envia un correu a info@synusia.cc confirmant la realització de l'ingrés i la opció de finançament escollida, juntament amb les teves dades de contacte (nom i correu electrònic). D'aquesta manera, et podrem fer arribar tota la informació relativa a la col·laboració, així com les novetats del projecte.

 

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia