Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

Inici de la campanya crowdfunding de Synusia

El projecte de llibreria, autoformació i cultura lliure Synusia, ja comença a caminar i de cara a la imminent inauguració, s'nicia avui una campanya de microfinançament col·lectiu. Amb aquesta proposta es volen explorar nous canals de finançament col·lectiu sota la filosofia del crowfunding, basada en un finançament de la comunitat. Per engegar el projecte s'han plantejat uns objectius mínims per poder accedir al fons editorial, que li donarà forma i personalitat a les prestatgeries de Synusia.

El projecte de Synusia, ubicat a l'Ateneu Candela, és una aposta per un projecte cooperatiu d'economia social que s'obre a la ciutat, amb el desig de contribuir al complex moment actual amb nous continguts i publicacions. S'hi podrà trobar un ampli ventall de materials, des de filosofia, feminismes, moviments socials, estudis urbans, agroecologia, salut, alimentació, fronteres, comunicació i cultura llure, a narrativa, cinema, fotografia, teatre, música, còmic o conte infantil. Synusia forma part d'una xarxa de llibreries que entenen el llibre i/o el material audiovisual com un suport que ens permet pensar autonomia i teixit comú, desde i en el si de les pràctiques socials, a partir de la cooperació entre iguals.

Synusia vol alhora consituir-se com un espai obert a la ciutadania, recuperant la relació de proximitat entre la llibreria i els lectors, essent aquests part activa del procés. Per això també es planteja la llibreria com un espai de formació o autoformació des del qual es realitzaran cursos, tallers, presentacions, xerrades i seminaris, per tal d'obrir espais de reflexió i pensament col·lectiu.

La campanya de crowdfunding està pensada per aconseguir una quantitat determinada, a través de tres possibles formes de col·laboració; l'abonament, el microcrèdit i el donatiu. Al llarg dels pròxims quatre mesos, s'espera arribar a la xifra pensada i es convida a tothom a explorar amb més detall aquesta proposta i animar-se a col·laborar amb un projecte social viu.

 

 

 

 

Etiquetes:
Grups:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia