Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Dijous 26 abril 19h 2ª trobada "construint el 12m15m"

Benvolguts Companys/es!


Us proposem participar de nou a l'espai construint el 12m15m el proper dijous dia 26 d'abril a partir de les 19h a la sala gran del Ateneu Candela. És un espai obert a tota la ciutadania per tal de conèixer què i com es construeix el 12m15m pensar/preparar com hi volem participar. Informar-nos, fer difusió (materials, accions prèvies, xarxes socials, encartellar...), preparar trobada conjunta per anar cap a Barcelona, dinàmiques reivindicatives i festives pel 12m, accions a Terrassa o Barcelona pel 15m, etc.
Aquesta serà la segona sessió, vam començar a discutir el dilluns 9 d'abril, i vam participar unes 30 persones. Per aquesta segona reunió es va decidir parlar dels següents temes.
 
L'espai constarà de: 
- una introducció on persones de diferents col·lectius (DRJ, PAH, Acampada...) aportarà les informacions del 12m15m més actuals, context, necessitats i propostes des de Barcelona, etc. + debat breu posterior.
- Divisió en 2 grups de treball: construint 12M i construint 15M.

Que corri, que queden pocs dies pel 12M15M!
Us hi esperem!
 

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia