Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

[exposicions] Sinapsis & actionpaint

Realitzacions plàstiques audiovisuals d’Álvaro Borja Adasme, amb la música de 3souls (Arnau Villach Jordà i Gemma Piqué Tarragó)

Sinapsis & actionpaint és un espai plàstic audiovisual on els colors i les formes reflexionen en un recorregut des de l'interior: les dendrites i els axons flueixen en una metàfora que va més enllà del que és microscòpic. En una analogia de representacions abstractes i figuratives d'una societat globalitzada: r-evolucionada entre la informació, la desigualtat, els desitjos de pau, justícia i amor.>>

*****************************************************
Realizaciones plásticas audiovisuales de Álvaro Borja Adasme, con la música de 3souls (Arnau Villach Jordà y Gemma Piqué Tarragó)

Sinapsis & actionpaint es un espacio donde colores y formas reflexionan en un recorrido desde el interior: dendritas y axones fluyen en una metáfora que va más allá de lo microscópico. Una analogía de representaciones abstractas y figurativas de una sociedad globalizada; r-evolucionada entre la información, la desigualdad, los deseos de paz, justicia y amor.>>

http://aborjaa.blogspot.com.es/2012/04/inauguracio.html

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia