Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

[Presentació llibre] Em vaig casar amb els meus pares

Tessa Julià, escriptora terrasenca, ens vindrà a presentar el seu llibre de literatura infantil "Em vaig casar amb els meus pares":

"El cap de l'Enric dóna voltes com una baldufa des del moment que troba una foto de casament, en què els nuvis són la seva mare i el pare del seu millor amic, en Rixi. L'Enric creu que estan representant una obra de teatre, però quin misteri s'amaga darrerre d'aquesta fotografia?"

Aquí, l'enllaç a un fragment del llibre per poder fer un tastet: http://www.animallibres.cat/tl_files/pdfs/fragments/Em-Vaig-Casar-Amb-Els-Meus-Pares.pdf                                               I aquí per saber una mica més sobre l'autora: http://www.naciodigital.cat/latorredelpalau/noticia/1401/tessa/juli/agrave/dinar/egrave/8220/nanos/8217/entendre/pares/oacute/perfectes/8221

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia