Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

[Projecció audiovisual] "La salut el negoci de la vida".

 

El dimarts 08 de gener, a les 19:00 h, a l'Ateneu Candela, Synusia Llibreria us convida a la projecció de "La salut  el negoci de la vida". Per a la seva presentació i posterior debat, comptarem amb la presència de Frederic Pahisa i Josep Cabayol, director i productor del documental.

És un documental de Solidaritat i Comunicació – SICOM – i HOW Audiovisual i Multimèdia, on s’explica la situació de la salut pública a Catalunya i es mostra l’agressivitat que el poder exerceix contra el dret inalienable a la salut. Es basa en el dia a dia de les persones. Estudia com els determinants socials de la salut, que segons la OMS són les circumstàncies en què les persones neixen, creixen, viuen, treballen i envelleixen, inclòs el sistema de salut, estan repercutint – negativament – sobre la vida de la ciutadania. El resultat és un augment de les desigualtats en salut. Un fet que es demostra en descobrir que l’esperança de vida als barris empobrits de Catalunya és 8 anys inferior a l’esperança de vida dels rics.

"La salut  el negoci de la vida" observa i mostra un procés que, tot disfressat de retallades i culpant la crisi, busca en realitat la privatització de la salut en general i la sanitat en particular. Tot plegat en detriment de la ciutadania i en favor del poder econòmic causant de “les crisis” que està convertint el dret universal a la salut en un negoci.

 

Direcciò: Frederic Pahisa.

Realització: Carlos Collazos i Carlos Vera 

Producció Executiva: Josep Cabayol

Idioma: català

Més info: http://sicom.cat/salutelnegocidelavida/

 

 

 

 

Grups: