Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 342 posts

[Taller] Jornada de Tallers de comunicació

Jornada de Tallers de comunicació - Coordinadora del Vallès Occidental

Aquestos tallers son per fer una mostra d'eines usades per diferents col·lectius dins dels moviments socials i sobretot pel 15M. En el programa veureu que al matí hi haurà una diversitat de programes que explicarem de manera simple i senzilla perquè us porteu una idea de com funcionen. A la tarda, ens centrarem en el projecte peoplewitness i twitter per aprofundir en totes les possibilitats. Les que ja teniu taules en estàs eines, també us esperem per trobar-nos i compartir els nostres coneixements entre files. Serà tot un plaer la vostra presència.

Ateneu Candela ofereix el seu local, situat al centre de Terrassa, i Comissió Cuina prepararà una mica de cafè de bon matí perquè agafem amb ganes tot el ventall d'eines que aprendrem.

 

Jornades

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia