Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

[Synusia] Especial Nadal 2012

Aquesta setmana des de Synusia us volem convidar a viure amb nosaltres la il·lusió del projecte, acompanyant-nos i col·laborant amb el foment de la cultura i la literatura independent, crítica, transformadora, emocionant, radical, lliure i oberta, que es pensa des de Synusia. Perquè per Nadal, és un bon moment per venir a trobar aquells títols de narrativa, història, pensament, assaig polític, cinema, poesia, teatre o conte infantil que estaves buscant, o per descobrir aquells que no coneixies i et sorprendran, per triar aquells llibres per ser regalats, o per regalar-se un bon llibre. I per tenir bones excuses per celebrar i brindar:

El Dijous 20, vine a visitar-nos a la tarda de "Paradeta, cava & jam", des de les 18h, per fullejar, triar i xafardejar la nostra selecció de materials per a la ocasió i prendre una copa de cava al ritme de jazz, a partir de les 20h, amb la Jam del Candela.

I el Divendres 21 estarà amb nosaltres la Lali Sandiumenge, per presentar i parlar amb nosaltres sobre el seu llibre "Guerrillers del Teclat" (Ed. La Magrana), sobre la jove generació digital àrab que inicia el camí de les revoltes. Més que pertinent en el moment actual, per parlar sobre sobre activisme digital, primavera àrab, internet i dissidència. Aquí, més informació:  http://ateneucandela.info/node/463

I també les tardes de dimarts, dimecres, dissabte, o dilluns, poden ser bons moments per visitar-nos i trobar excuses per brindar i celebrar, que a Synusia ens agrada compartir, i res millor que en companyia. Perquè davant dels moments de crisi, por i resolucions en soledat, nosaltres seguim creient en l'alegria i la passió de viure i apostar per allò comú.

 

 

 

 

 

 

 

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia