Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

[Xerrada-Debat] Cafe amb llet: Investigació periodística i escàndols en els processos de privatització del sistema sanitari.

El dimarts 12 de febrer a les 19:30 h, a l'Ateneu Candela, des de Synusia Llibreria us convidem a participar a la xerrada-debat amb l' Albano Dante i la Marta Sivina, editors de la revista Cafè amb llet.

En plena conjuntura de privatització del sistema públic, el sistema sanitari veu recurrentment retallades les partides pressupostàries, reduint personal i empitjorant l'atenció sota el discurs de la necessitat de sanejar el model i obtenir major qualitat en la gestió. No obstant això, múltiples iniciatives ciutadanes mostren cada dia el rebuig a aquesta privatització dels béns comuns. Tancaments a Hospitals, manifestacions i accions al carrer, autoorganització per gestionar centres sanitaris i altres moltes accions de protesta i resistència que demostren que la privatització dels nostres drets no serà fàcil d'assolir.

Investigacions com les de Cafè amb llet mostren que darrera d'aquests processos de privatització hi ha molts casos de corrupció i de privatitzar el sector públic per beneficiar als amics de les lits polítiques que governen. De tot això parlarem: del sistema sanitari català, de la condemna contra Cafè amb llet per denunciar la corrupció a la sanitat catalana, de la connivencia política, del dret a la informació y comunicació...

Més info:

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17469 

http://www.cafeambllet.com/press/?p=17556


Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia