Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

Vols col·laborar amb Synusia?

A Synusia seguim creient en les formes distribuïdes de col·laborar en el sosteniment d'un projecte d'economia social. És per això que pensem diferents formes de col·laboració:

1. ASSOCIA'T A SYNUSIA

Què t'oferim? Dues figures de soci/es amb diferents avantatges:

  • Synusia Lector/a, que gaudeix d'un 5% de descompte en la compra de tots els llibres, descomptes en els cursos d'autoformació i un espai propi a la web, des d'on aportar continguts, i a més a més, assegurar-se d'estar al dia de totes les novetats de la llibreria.
  • Synusia Lector/a Compulsiva, que gaudeix del 10% de descompte en la compra de tots els llibres, un kit-regal per Nadal, més els avantatges descrits anteriorment.
  • A part, introduïm avantatges a l'hora d'associar-te a l'Ateneu Candela: 50% de descompte en socixs Candela +1 per les Synusies Lectores i 50% de descompte en socixs Candela Premium per les Synusies Lectores Compulsives.

Com ho has de fer? Vine a la llibreria i omple el formulari o descarregate'l d'aquesta pàgina i ens el fas arribar.

I a més a més "regala Synusia", passa per la llibreria i descobreix els sobres-regal amb:

  • una subscripció semestral al projecte per seguir fent créixer la comunitat synusiera entre amics/gues, familiars i coneguts/des.
  • val-regal per bescanviar amb llibres.

(Si vols rebre més informació, escriu un mail a info@synusia.cc o vine a la llibreria i t'ho expliquem)

2. APUNTA'T A L'INFOSYNUSIA (butlletí de novetats) i comparteix la informació amb els teus contactes. Per donar-te d'alta, envian's un correu a info@synusia.cc.

3. COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DEL PROJECTE, copiant, reproduint o enviant continguts.

4. FES UN DONATIU. Envia'ns un correu o fes l'ingrés al num. de compte 2100-0087-65-0201189810 especificant el teu nom i el concepte "donatiu".

Etiquetes:
Grups:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia