Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 118 posts Communia 15 posts Guifi.net Terrassa 10 posts
L'Embarral 25 posts La Cooperativa 17 posts Synusia 279 posts
Videodrome 84 posts

Vols col·laborar amb Synusia?

A Synusia seguim creient en les formes distribuïdes de col·laborar en el sosteniment d'un projecte d'economia social. És per això que pensem diferents formes de col·laboració:

1. ASSOCIA'T A SYNUSIA

Què t'oferim? Dues figures de soci/es amb diferents avantatges:

  • Synusia Lector/a, que gaudeix d'un 5% de descompte en la compra de tots els llibres, descomptes en els cursos d'autoformació i un espai propi a la web, des d'on aportar continguts, i a més a més, assegurar-se d'estar al dia de totes les novetats de la llibreria.
  • Synusia Lector/a Compulsiva, que gaudeix del 10% de descompte en la compra de tots els llibres, un kit-regal per Nadal, més els avantatges descrits anteriorment.
  • A part, introduïm avantatges a l'hora d'associar-te a l'Ateneu Candela: 50% de descompte en socixs Candela +1 per les Synusies Lectores i 50% de descompte en socixs Candela Premium per les Synusies Lectores Compulsives.

Com ho has de fer? Vine a la llibreria i omple el formulari o descarregate'l d'aquesta pàgina i ens el fas arribar.

I a més a més "regala Synusia", passa per la llibreria i descobreix els sobres-regal amb:

  • una subscripció semestral al projecte per seguir fent créixer la comunitat synusiera entre amics/gues, familiars i coneguts/des.
  • val-regal per bescanviar amb llibres.

(Si vols rebre més informació, escriu un mail a info@synusia.cc o vine a la llibreria i t'ho expliquem)

2. APUNTA'T A L'INFOSYNUSIA (butlletí de novetats) i comparteix la informació amb els teus contactes. Per donar-te d'alta, envian's un correu a info@synusia.cc.

3. COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DEL PROJECTE, copiant, reproduint o enviant continguts.

4. FES UN DONATIU. Envia'ns un correu o fes l'ingrés al num. de compte 2100-0087-65-0201189810 especificant el teu nom i el concepte "donatiu".

Etiquetes:
Grups: