Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

CANCEL·LAT [Presentació llibre] "Ensueños" amb Conrad Roset

Ens sap molt greu haver de comunicar-vos que AVUI EL CONRAD NO ENS PODRÀ ACOMPANYAR, a causa de motius personals. Demanem disculpes també per avisar amb tant poc temps d'antel·lació, però tot just fa pocs minuts que s'ha confirmat. EN BREUS US COMUNIQUEM LA NOVA DATA, però podeu estar segures que hi serà.

Sent conscients que hi haurà persones que no veureu el correu, ni facebooks, ni twitters al llarg del dia d'avui i vindreu igualment, i sense voler resignar-nos a una tarda amb aires de "cancel·lació", les synusies encantades amb les visites que s'acostin i poder passar trossets de tarda amb vosaltres, fullejant el llibre (perquè encara que no hi hagi el Conrad, tenim els seus dibuixos :) tot fent un te, cafè o canya, cortesia de la casa.

 

El Dijous 31 de Gener a les 19h a l'Ateneu Candela, des de Synusia Llibreria us convidem a conèixer el món il·lustrat de Conrad Roset. De la mà d'"Ensueños" (ed. Lumen), el seu últim llibre publicat juntament amb David Aceituno Padilla

Shhh...descansa, deixa't portar, somia amb tot allò que pots crear, amb tot el que et semblava impossible i que ara aconseguiràs, amb allò que et feia por i que ara mateix, en el món de Morfeo, pots combatre i superar, i tanca els ulls i dorm, perquè només en els somnis seràs capaç de canviar el cel de color, de construir ponts imaginaris per arribar a mons màgics, i allà  dalt, mentre camines sobre els núvols, el vent et parlarà  en murmuris i trobaràs un nou amic. Shhh...no et despertis encara, perquè encara queda el més important, el que és essencial per aquesta experiència. Segueix tancant els teus petits ulls i imagina crear un lloc únic on passejar, on inventar, on controlar amb els teus dits allò que és invisible, on trobar l'amor perdut, on perdre't per laberints de sucre i cotó. Perquè a "Ensueños" tot és possible, i el que no, ho podem inventar juntes. Agafeu, agafeu la mà , i descobrim-ho junts.

"Ensueños" és un recorregut, no només fictici sinó també interior. ɉs recordar perquè vam ser nens, és recordar en un instant fugaç allò que se'ns va perdre pel camí, però podem tornar a trobar, és una clau que obre una porta tancada durant molts anys, plena de teranyines, que ens implora a la llunyania obrir i conèixer els secrets que guarda darrere. I també és part de nosaltres, del nostre món, perquè no només hi ha els somnis nocturns, també somniem desperts mentre caminem per un carrer en una tarda plujosa, o quan el sol enlluerna els nostres ulls i no ens permet mirar endavant. Serà  llavors quan creiem, quan inventem, quan mirem enrere cap als somnis que no van ser i, sobretot, als que seran.

Amb la introducció de Magela Ronda (Editorial Lumen), Conrad Roset ens ensenyarà  el seu món il·lustrat.

Per anar fent un tastet....http://vimeo.com/57552032

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia