Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

[Synusia] Programació Febrer'13

Com cada inici de mes, Synusia us convida a veure, llegir i compartir la seva programació. Com sempre, pensada com a part d'una agenda cultural oberta, crítica i irreverent, que ens permeti seguir qüestionant-nos entorn a tot allò que es mou al nostre voltant. Aquell espai que anem construint entre totes i que cada dia agafa més vida.

El Dimecres 6 engeguem nou curs d'autoformació amb "Espais Crítics. Aportacions conceptuals per a l'anàlisi crítica de lasocietat des d'una perspectiva espacial", un Nociones Comunes, amb la participació d'Icaria Editorial i alguns dels seus col·laboradors. El Dissabte 9 al matí, aprofitant el sol de les 12h que entre pels finestrals de l'Ateneu, seguim explorant territori infantil i us proposem un taller a través del conte "Karaganda", amb autor i il·lustradora, per deixar volar la imaginació amb llapis i paper en mà. I per combatre les baixes temperatures d'aquest mes de Febrer i pujar una mica el to, el Dijous 12 seguim amb el cicle de xerrades sobre sanitat amb la visita de l'Albano i la Marta de Cafè amb Llet; sobre retallades, privatització i corrupció, aquesta taca que s'estén i de la qual, exigim saber-ho tot per poder "fer net". I per acabar, l'últim dimarts del mes, segona sessió del curs de "Feminismes. Pràctiques, lluites, relacions socials".

A part, aquest mes a l'Ateneu el Dijous 7 sessió oberta amb Francesco Berardi Bifo, com a part del seminari "Ocupar, desbordar i cooperar", en el marc del PEI Obert impartit al MACBA pel Marcelo Expósito. I el Divendres 8 la PAH organitza la projecció de "La Plataforma, el documental", per anar escalfant motors pel 16F.
 
Perquè en temps de corrupció i crisi de la política institucional, des del 99% tenim molt a dir i molt a fer.

 

 

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia