Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

[Synusia] Programació Febrer'13

Com cada inici de mes, Synusia us convida a veure, llegir i compartir la seva programació. Com sempre, pensada com a part d'una agenda cultural oberta, crítica i irreverent, que ens permeti seguir qüestionant-nos entorn a tot allò que es mou al nostre voltant. Aquell espai que anem construint entre totes i que cada dia agafa més vida.

El Dimecres 6 engeguem nou curs d'autoformació amb "Espais Crítics. Aportacions conceptuals per a l'anàlisi crítica de lasocietat des d'una perspectiva espacial", un Nociones Comunes, amb la participació d'Icaria Editorial i alguns dels seus col·laboradors. El Dissabte 9 al matí, aprofitant el sol de les 12h que entre pels finestrals de l'Ateneu, seguim explorant territori infantil i us proposem un taller a través del conte "Karaganda", amb autor i il·lustradora, per deixar volar la imaginació amb llapis i paper en mà. I per combatre les baixes temperatures d'aquest mes de Febrer i pujar una mica el to, el Dijous 12 seguim amb el cicle de xerrades sobre sanitat amb la visita de l'Albano i la Marta de Cafè amb Llet; sobre retallades, privatització i corrupció, aquesta taca que s'estén i de la qual, exigim saber-ho tot per poder "fer net". I per acabar, l'últim dimarts del mes, segona sessió del curs de "Feminismes. Pràctiques, lluites, relacions socials".

A part, aquest mes a l'Ateneu el Dijous 7 sessió oberta amb Francesco Berardi Bifo, com a part del seminari "Ocupar, desbordar i cooperar", en el marc del PEI Obert impartit al MACBA pel Marcelo Expósito. I el Divendres 8 la PAH organitza la projecció de "La Plataforma, el documental", per anar escalfant motors pel 16F.
 
Perquè en temps de corrupció i crisi de la política institucional, des del 99% tenim molt a dir i molt a fer.

 

 

Grups:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia