Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

Mani #16F: Por el derecho a la vivienda. Contra el genocidio financiero.

La PAH, un referent en la batalla del 99% contra el poder financer i la casta política al seu servei, convoca protestes a tot l'estat el #16F coincidint amb l'entrega de més d'un milló de firmes de la ILP hipotecària. 
 
A Barcelona convoquen la manifestació a les 17h a Plaça Universitat. Si la PAH convoca, nosaltres anem!  És important tornar a ompli els carrers de tumults de gent que deixin  clar que cal reformar la llei hipotecària, que volem dret a l'habitatge i  que no acceptarem que no s'aprovin les demandes de mínims que són un  clam social: dació en pagament retroactiva, stop desnonaments i lloguer  social.
 
Més info a:
 
 
Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia