Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 366 posts

Participa

Informacio útil

[Presentació llibre] "Ensueños" amb Conrad Roset

El Dijous  11 d'abril a les 19:30 h a l'Ateneu Candela, des de Synusia Llibreria us convidem a conèixer el món il·lustrat de Conrad Roset. De la mà d'"Ensueños" (ed. Lumen), el seu últim llibre publicat juntament amb David Aceituno Padilla

Shhh...descansa, deixa't portar, somia amb tot allò que pots crear, amb tot el que et semblava impossible i que ara aconseguiràs, amb allò que et feia por i que ara mateix, en el món de Morfeo, pots combatre i superar, i tanca els ulls i dorm, perquè només en els somnis seràs capaç de canviar el cel de color, de construir ponts imaginaris per arribar a mons màgics, i allà  dalt, mentre camines sobre els núvols, el vent et parlarà  en murmuris i trobaràs un nou amic. Shhh...no et despertis encara, perquè encara queda el més important, el que és essencial per aquesta experiència. Segueix tancant els teus petits ulls i imagina crear un lloc únic on passejar, on inventar, on controlar amb els teus dits allò que és invisible, on trobar l'amor perdut, on perdre't per laberints de sucre i cotó. Perquè a "Ensueños" tot és possible, i el que no, ho podem inventar juntes. Agafeu, agafeu la mà , i descobrim-ho junts.

"Ensueños" és un recorregut, no només fictici sinó també interior. ɉs recordar perquè vam ser nens, és recordar en un instant fugaç allò que se'ns va perdre pel camí, però podem tornar a trobar, és una clau que obre una porta tancada durant molts anys, plena de teranyines, que ens implora a la llunyania obrir i conèixer els secrets que guarda darrere. I també és part de nosaltres, del nostre món, perquè no només hi ha els somnis nocturns, també somniem desperts mentre caminem per un carrer en una tarda plujosa, o quan el sol enlluerna els nostres ulls i no ens permet mirar endavant. Serà  llavors quan creiem, quan inventem, quan mirem enrere cap als somnis que no van ser i, sobretot, als que seran.

Per anar fent un tastet....http://vimeo.com/57552032

Grups: