Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

[Synusia] Programació Abril'13

Després d'uns dies de descans i càrrega de piles, a Synusia tornem a engegar motors amb noves propostes de programació i sessions dels cursos d'autoformació. Seguim donant forma i múscul a una agenda mensual viva i oberta, per seguir essent pensada i construïda amb els i les còmplices que ens acompanyen.

Comencem el Dimecres 3 a les 19.00h amb la 3a sessió del curs d'"Espais Crítics", amb Oriol Nel·lo que ens introduirà el pensament de Francesco Indovina, parlant sobre "La urbanització s'escampa. Com la governem?" a través del seu llibre "Francesco Indovina. Del análisis del territorio al gobierno de la ciudad"(ed. Icaria). Seguim el Dijous 11 a les 19.30h amb la visita de l'artista local Conrad Roset, que ens vé a presentar el seu llibre "Ensueños"(ed. Lumen) i a parlar del món de la il·lustració. El Dimarts 16 a les 19.30h la presentació del llibre "No nos lo creemos" amb l'autora Clara Valverde (@enfermarebelde) i l'exfiscal anticorrupció i autor del pròleg, Carlos Jiménez Villarejo perquè no ens creiem que "vam viure per sobre les nostres possibilitats" i volem desenmascarar el llenguatge del poder. Finalment, el Dimarts 30 la 4a sessió del curs de Feminismes, sobre la "Crisis del sujeto único. Identidades múltiples" amb David Berna, antropòleg especialitzat en identitat sexual i teoria feminista. I el Dijous 26 a l'Ateneu, la presentació del llibre "El kit de la lucha en Internet" (ed. Traficantes de Sueños) de Margarita Padilla, sobre algunes de les principals propostes ciberactivistes dels últims anys i sobre la lògica d'una xarxa lliure, la lluita contra la censura i la falsa escassetat dels béns immaterials.
 

 

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia