Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

[Synusia] Programació Abril'13

Després d'uns dies de descans i càrrega de piles, a Synusia tornem a engegar motors amb noves propostes de programació i sessions dels cursos d'autoformació. Seguim donant forma i múscul a una agenda mensual viva i oberta, per seguir essent pensada i construïda amb els i les còmplices que ens acompanyen.

Comencem el Dimecres 3 a les 19.00h amb la 3a sessió del curs d'"Espais Crítics", amb Oriol Nel·lo que ens introduirà el pensament de Francesco Indovina, parlant sobre "La urbanització s'escampa. Com la governem?" a través del seu llibre "Francesco Indovina. Del análisis del territorio al gobierno de la ciudad"(ed. Icaria). Seguim el Dijous 11 a les 19.30h amb la visita de l'artista local Conrad Roset, que ens vé a presentar el seu llibre "Ensueños"(ed. Lumen) i a parlar del món de la il·lustració. El Dimarts 16 a les 19.30h la presentació del llibre "No nos lo creemos" amb l'autora Clara Valverde (@enfermarebelde) i l'exfiscal anticorrupció i autor del pròleg, Carlos Jiménez Villarejo perquè no ens creiem que "vam viure per sobre les nostres possibilitats" i volem desenmascarar el llenguatge del poder. Finalment, el Dimarts 30 la 4a sessió del curs de Feminismes, sobre la "Crisis del sujeto único. Identidades múltiples" amb David Berna, antropòleg especialitzat en identitat sexual i teoria feminista. I el Dijous 26 a l'Ateneu, la presentació del llibre "El kit de la lucha en Internet" (ed. Traficantes de Sueños) de Margarita Padilla, sobre algunes de les principals propostes ciberactivistes dels últims anys i sobre la lògica d'una xarxa lliure, la lluita contra la censura i la falsa escassetat dels béns immaterials.
 

 

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia