Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 352 posts

[Synusia] Programació Juny'13

Aquesta mes des de Synusia us proposem:
 

Dimecres 05/06 a les 19h, 5a i última sessió del curs d'Espais Crítics "Globalització i sobirania. Els límits de la raó cartogràfica" amb la introducció de Bernat Lladó, autor del llibre "Franco Farinelli" (ed. Icaria, 2013, pendent d'edició). El Dimarts 11/06 a les 19.30hla presentació del llibre "Naciones negras y cultura", sessió introductòria al pensament africà contemporani  amb Albert Roca. El Dimarts 18/06 a les 19.30h comptarem amb visita de la Marta Sibina i l'Albano Dante de Cafèambllet, que ens presentaran el seu lllibre"Artur Mas: on són els meus diners?". I finalment, el Dimarts 25/06 a les 19h tindrà lloc la cinquena sessió del curs de Feminismes "Prácticas y movimento feminista en las nuevas coyunturas" amb la Joana García Grenzer.

I us animem a participar en les col·laboracions synusieres següents:
 
El Dijous 06/05 a les 18.30h, nova projecció documental en el marc de la Mostra Itinerant de Documentals de Drets Humans Derecho a ver amb "Fuego sobre el mármara" de David Segarra, sobre l'atac a la Flotilla de la Llibertat per part de l'armada d'Israel el 31 de Maig del 2010. I el Divendres 07/05 Synusia es suma a la primera edició del festival poètic "Elixir 2013" coordinat per Rosa Boladeras en coproducció amb el Centre d'Arts Escèniques de Terrassa, per traçar la primera ruta del mapa poètic d'Ègara. Aquelles amb ganes de poesia, música, jardins i balcons, ens veiem al hall de Teatre Principal a les 20.30h...(Per més info, veure el cartell adjunt).
 
Amb els ulls molt posats a la primavera que arriba a Turquia. A Argentina cridaven "¡Que se vayan todos!", a Tuníssia "Dégagé", a Egipte "Erhal", aquí "No nos representan", i a Turquia criden "TAYYIP SANA GÜLE  GÜLE". El mateix crit en tots els idiomes, per una Democràcia Real.
 
Seguim!!
Etiquetes:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia