Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 342 posts

[Synusia] Programació Novembre'13

Us compartim la programació de Synusia per aquest mes de Novembre. Seguim articulant aquesta agenda setmanal des d'on compartir mirades, dubtes, sabers i coneixements, entorn aquells temes que considerem interessants i pertinents. 
 
Comencem el dimarts 12/11 a les 19h seguint el cicle de Memòria, amb la presentació del llibre "Rastros de rostros en un prado rojo (y negro). Las Casas Baratas de Can Tunis en la revolución social de los años treinta" (ed. Virus), amb el seu autor, Pere López Sánchez, introduint la discussió Fèlix Balanzó juntament amb un integrant de Virus Editorial. Per compartir la memòria de totes aquelles que van apostar i lluitar pel seu somni igualitari de la Revolució Social. Seguim el dimarts 19/11 a les 19h amb una xerrada/debat sobre el "Código Gallardón", amb els advocats Marc Pérez i Miquel Herreros, on posarem sobre la taula tot allò que implicarà la reforma del Codi Penal, en matèria de retrocés en drets i llibertats per a les persones. Finalment, el dijous 28/11 a les 19.30h la presentació del llibre "Pornoburka" amb la seva autora, Brigitte Vasallo, una novel·la sobre identitats falsejades, ciutats especulades i burkes en ull aliè.
 
També trobareu taula amb selecció especial de materials a les activitats següents:
 
-  3a, 4a i 5a sessió del cicle de conferències "Les col·lectivitzacions a Terrassa. Passat, present i futur", organitzades pel Centre d'Estudis Històrics de Terrassa, l'Arxiu Comarcal i l'Ateneu Candela, que tindràn lloc a l'Ateneu Candela els dies 5, 14 i 21 de Novembre a les 19h.
- racó de contes a la tarda de teatre infantil i de titelles "Persefone i la Magrana" organitzada per Kaòtik Teatre el dissabte 16/11 a les 18.30h.
Etiquetes:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia