Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 28 posts
Synusia 350 posts

[Synusia] Programació Desembre'13

Comencem el mes amb la nova programació de Synusia. 4 noves dates per apuntar a les agendes i compartir amb els vostres contactes, on seguir posant la mirada en allò que ens interessa, i trobar moments per disfrutar d'aquesta "comunitat synusiera" que anem construint.

Ahir dimarts 03/12 a les 19h vam gaudir de la companyia de Marina Garcés, Santiago Lòpez Petit i altres membres del col·lectiu Espai en Blanc, juntament amb Rubén Martinez del OMB i moltes altres veus, presentant el llibre "Un esforç més/Un esfuerzo más", un artefacte de valenta posada en escena, desde múltiples veus i posicions, "un esforç més per a perseverar en l’obertura d’un nou món que ja està en aquest món, en l’exigència d’un canvi radical que implica necessàriament experimentar." Dijous 12/12 a les 20h us proposem passar el vespre amb Miguel Noguera, escriptor, humorista i il·lustrador, i la guitarra de Daniel Granados, amb el seu "Utrashow musical", on "riurem tant que ens farà mal la panxa, però serà un riure nou". Venir disposats a recorrer múltiples estats d'ànim i pensament...Dimarts 17/12 és el torn dels més petits i les famílies, abans de les vacances, reservem-nos per una tarda d'històries i dibuixos de la mà de Joan Negrescolor, il·lustrador del conte infantil "L'estrella Fitun", on tots podrem dir la nostra amb llapissos, colors i gomets. Finalment, divendres 20/12 de 18h a 21h tarda de "Connexions Synusia - Especial Nadal 2013", on presentarem el nou espai web i les novetats de nadal, entre llibres, cava i bona música. En breus, us farem arribar més informació d'aquest "desmelene" nadalenc...

#SynusialaXarxa

Etiquetes:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia