Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 342 posts

Nociones Comunes es llança a la xarxa

El 21 gener 2014 des Nociones Comunes, l'àrea d'autoformació de la Fundació dels Comuns, es llança una campanya de microfinançament mitjançant crowdfunding a la plataforma Goteo.

Amb aquest crowdfunding es pretenen aconseguir els recursos per completar la segona i última fase de desenvolupament de l'Aula Virtual. Aquesta fase és la que permetrà que el sistema d'autoformació on-line es recolzi sobre un paradigma diferent de l'habitual dins de les plataformes educatives virtuals: conformar comunitats d'aprenentatge capaços d'intervenir sobre la seva pròpia formació.

Des del 2010 a l'àrea de Nociones Comunes de la Fundació es porten endavant, en diferents ciutats, cursos, seminaris i materials d'autoformació en diferents àmbits del pensament crític. D'aquesta fase de cursos presencials i del seu creixement, és d'on neix la idea de desenvolupar una plataforma en línia d'aprenentatge: l'Aula Virtual. La idea és crear un dispositiu d'autoformació online on tots els objectes d'aprenentatge estiguin lliures i des d'on poder estendre, multiplicant, la difusió d'aquests cursos, tallers i seminaris.

Què aconseguirem?

El proper 21 de Gener iniciem una campanya de microfinançament mitjançant crowdfunding a la plataforma Goteo. Amb aquest crowdfunding volem aconseguir els recursos per completar la segona i última fase de desenvolupament de l'Aula Virtual. Aquesta fase és la que permetrà que el nostre sistema d'autoformació en línia es recolzi sobre un paradigma diferent de l'habitual dins de les plataformes educatives virtuals: conformar comunitats d'aprenentatge capaços d'intervenir sobre la seva pròpia formació.

Raons per col·laborar

L'Aula Virtual és un prototip, una experiència pilot de la viabilitat i les possibilitats de formació autònoma a la xarxa, oberta, en codi lliure. Explorant i desenvolupant, mitjançant processos d'aprenentatge col·laboratiu, les nostres idees i comprensió de la conjuntura en temps real. Col·laborar amb l'Aula Virtual és donar suport al saber distribuït i obert. Participar en un prototip d'aprenentatge col·laboratiu a la xarxa.

Com puc col· aborar?

Agraïm la teva col·laboració, ajudant-nos a difondre, compartint a les xarxes socials o participant en el crowdfunding.

Vídeo: https://vimeo.com/83842539

Més informació: http://fundaciondeloscomunes.net/es/content/aula-virtual

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia