Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

Programació Llibreria Synusia MAIG '14

 

Us compartim les activitats del mes de Maig a Synusia:

  • DISSABTE 17/05 - 19H:   "Un dilluns qualsevol". Presentació del conte autoeditat delMarce García i l'Elena Blanco dins del Cicle de Teatre i contes al Candela. El Marce vindrà per explicar-nos com és això de crear i publicar un conte. I després gaudirem de la representació de la història. 
  • DIJOUS 22/05 - 20H:  "La murga" (Lapislàtzuli Editorial). Conjuntament amb el Cafè del Candela, us convidem a un recital de poesia interpretat per la Montserrat Costas (Capellades, Anoia, 1976). En un paisatge idíl·lic, sempre hi ha un pal de la llum que esguerra la fotografia. En un plat de sopa deliciosa, hi ha un pèl del cuiner. En l’amor més sòlid, hi ha sempre aquella ombra de dubte que ens corseca. En un poema sublim, segur que hi sobra una síl·laba.

I la resta del mes:

I també ens trobaràs amb parada de llibres a:

Grups:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia