Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 327 posts

Programació Llibreria Synusia MAIG '14

 

Us compartim les activitats del mes de Maig a Synusia:

  • DISSABTE 17/05 - 19H:   "Un dilluns qualsevol". Presentació del conte autoeditat delMarce García i l'Elena Blanco dins del Cicle de Teatre i contes al Candela. El Marce vindrà per explicar-nos com és això de crear i publicar un conte. I després gaudirem de la representació de la història. 
  • DIJOUS 22/05 - 20H:  "La murga" (Lapislàtzuli Editorial). Conjuntament amb el Cafè del Candela, us convidem a un recital de poesia interpretat per la Montserrat Costas (Capellades, Anoia, 1976). En un paisatge idíl·lic, sempre hi ha un pal de la llum que esguerra la fotografia. En un plat de sopa deliciosa, hi ha un pèl del cuiner. En l’amor més sòlid, hi ha sempre aquella ombra de dubte que ens corseca. En un poema sublim, segur que hi sobra una síl·laba.

I la resta del mes:

I també ens trobaràs amb parada de llibres a:

Grups:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia