Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

#YesWeCandela Nova campanya de cofinançament de l'Ateneu Candela

Avui llancem una nova campanya que volem que arribi a molta gent: #YesWeCandela :)

Fa 13 anys que tenim l'Ateneu Candela a la ciutat de Terrassa. Al 2001 un grup de persones van impulsar un centre social que mesclés en un sol, la millor herència dels ateneus populars amb les lluites del moviment global i pels nous drets socials. Avui l'Ateneu Candela és un centre social ple de vida a la ciutat. Espai de trobada imprescindible i sostre de noves iniciatives socials i culturals. Més després del desig de democracia real expressat per la gent als carrers durant #15m. Els centres socials són democràcia.

El Candela és avui un espai obert i ple de vida, un centre social que el fa la seva gent. Iniciatives com la Llibreria Synusia, El Cafè del Candela, Communia, La Coope del Candela, Cinebar Videodröme, Roñas Festival, Kaòtik Teatre, Deus Ex Machina, Factolab, Candela Jazz Band, Club de Lectura, Moñas Festival, Post Scriptum Radio, Mercat Treu-me l'etiqueta, classes, tallers, Final de Trajecte o grups que es troben al Candela com Guifi.net Trs, Som Energia Trs, Plantem-nos... i molt més, són una realitat perquè existeix un centre social que els acull.

Volem explicar què és l'Ateneu Candela a més gent. Volem que més persones se'l sentin seu. Volem un centre social del 99%.

Hem preparat 6 vídeos genials que ho expliquen. Reconeixereu la gent i els projectes del centre social! ;)

Comparteix i fes viral el missatge de la campanya ‪#‎YesWeCandela‬

 

 

Necessitem la teva col·laboració per fer-ho! <3

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells I que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment I des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta I ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant I cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia