Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

[teatre] Paco viene de Francisco (Cia la Valenta)

Una estrena al Candela que no et pots perdre...

 

CIA LA VALENTA, PRESENTA:

 
titol: Paco viene de Francisco
Subtítol: El dia de mi partida, llegué pronto a la estación, 500 pesetas en el bolsillo y una maleta llena de ilusiones...

 

Crèdits: 
Dirigit per Alba Valldaura
Dramatúrgia de Lorena Gonzàlez i Paco Burguillos 
Producció: Meritxell Alarcón
Repartiment: Susana Borderia i Paco Burguillos
 
Sinopsis:
La Cia. La Valenta, torna amb una nova producció, Paco viene de Francisco. Una obra capaç de posar-te dins la pell d'un immigrant en temps de revolta social,  de forma fresca, original i amb tocs d'humor, situa a l'espectador en una Barcelona canviant sota el domini del règim Franquista, que a dia d'avui sembla que encara en patim els efectes. 

Us convidem a reviure la història, gaudir del teatre, i passar una estona de "divertimento", perquè pels qui no ho sabeu...Paco viene de Francisco.

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia