Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

Descomunal

#D1 Crònica

Tot va començar amb un intercanvi de correus electrònics. Des el BaumannLab es convidava a una sèrie de col·lectius artístics de la ciutat a trobar-se el divendres 5 de maig al pati de la Baumann per presentar-se i intercanviar experiències. D’això en deien La Descomunal i amenaçaven amb repetir-ho bimensualment. La conovocatòria estava a mig camí entre la cita a cegues i un Cluedo, aquests jocs de misteri on hi ha hagut un assassinat i tots som sospitosos.

Poc a poc el misteri es va anar resolent. Ja sabíem els convidats, deu col·lectius vinculats a Terrassa i al món cultural en el sentit més ampli de la paraula. Hi havia qui venia de les arts escèniques  com Kaòtik Teatre o Tub d’Assaig, alguns altres de les arts visuals com TigoMigo, Arts Insurgents o Getting Create Something, la música la portava Bonarassa Zulu, la literatura Synusia, el cinema Videodrome i la productora Natàlia Colors i fins i tot el periodisme cultural amb Final de Trajecte.

Tenim, doncs, una llista de deu amics, coneguts, saludats i desconeguts. Un lloc, una hora, i unes normes. Cadascú té cinc minuts per explicar el seu projecte o patirà les conseqüències dels mestres de cerimònies Oriol Estripaboires als versos i Didaquis a la guitarra. I aquí és on de veritat comença La Descomunal amb deu projectes explicant el seu passat, present i futur.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia