Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

Inauguració llibreria Synusia

El 13 de novembre inagurem la nova llibreria de l'espai Synusia a l'Ateneu Candela. Posem així inici a un projecte que pretén donar a conèixer noves eienes per al coneixement comú. A partir de les 18h la llibreria obrirà les portes, més tard ens acompanyaràn participants de Traficantes de Sueños per explicar-nos el seu projecte/aposta editorial, ditribuidora i llibreria de Madrid. Finamlment hi haurà un pica pica obert a tothom amb música a càrrec de Rebel Squad Sound (dub-reggae-ragga-dancehall)

18:00h Portes obertes llibreria

19:00h Presentació:

  • Projecte llibreria Synusia
  • Projecte Traficantes de Sueños

20:00 Pica + Pica + Dj convidat

Us hi esperem!!

La llibreria Synusia és un nou projecte que neix amb la voluntat de difondre i amplificar les eines per a l’autoformació en les principals qüestions polítiques que es desenvolupen en els diferents plans de la nostra existència i que es posen a debat dins i fora del centre social com son la llibertat de moviment, cultura lliure, autonomía i moviments socials, palestina, sobre comunicació, drets socials, precarietat i migracions, software lliure... etc

La llibreria parteix de Synusia, un espai de creació basat en la cultura del regal on els participants estan predisposats a compartir coneixements ja sigui a través de tallers, classes o simplement quedant junts en un espai físic o virtual per a desenvolupar tasques creatives. És un projecte vinculat clarament a la lluita per la llibertat de coneixement, pel software lliure, per les llicències lliures i per la lliure distribució i el dret a compartir.

Des d’aquesta perspectiva s’ha establert una aliança amb traficantes de sueños un projecte que fa una «aposta» per cartografiar les línies constituents d’altres formes de vida, sense compassions amb l’arcaica sacralitat del llibre, sense concessions amb el narcisisme literari, sense cap mena de lleialtat envers als usurpadors del saber traficantes de sueños adopta sense embuts la llibertat de coneixement. Una aliança, synusia-traficantes, que pretén al mateix temps amplificar aquest projecte a la nostra ciutat, presentar novetats, obrir espais de discussió, compartir idees i sabers.

La llibreria Synusia des de la seva modèstia vol ser un nou complement per a l’autoformació, un amplificador de la producció de coneixement dels moviments socials i un espai de referència en aquest àmbit dins la ciutat. .

AdjuntMida
Dossier premsa Llibreria Synusia (pdf)330.49 KB
Cartel (png)361.2 KB
Grups:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells I que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment I des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta I ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant I cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia