Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 359 posts

[trobada centre social] Economia i sostenibilitat del Ateneu Candela

El pròxim divendres 17 d'octubre a les 18h, a la sala polivalent de l'Ateneu Candela, farem una trobada oberta per parlar de la situació econòmica del nostre centre social.
 
Com ja sabeu, el centre social està més viu que mai i ple d'activitat. Això és sen's dubte un èxit col·lectiu, a 13 anys del seu naixement.
 
No obstant això, la seva situació econòmica és precària i això és un risc per a la sostenibilitat a mig i llarg termini. Ara ens trobem en un punt crític. Fa temps que s'han activat mesures per sostenibilitzar l'economia del Candela. Per una banda reduïr costos (lloguer, consums, etc.); i per l'altra, augmentar els ingressos i tendir al cofinançament real (socis, aportacions per ús de l'espai, etc.).
 
Sovint sabem compartir els èxits i les coses positives; però a vegades no ho fem amb les dificultats i els reptes de cara el futur. No tenim cap dubte que podem comptar amb l'àmplia comunitat del Candela per convertir les dificultats en oportunitats i tirar endavant.
 
Us esperem el proper divendres per a pensar un pla de sostenibilitat econòmica del centre social i imaginar el futur plegades.
 
Seguim.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia