Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 360 posts
« Ant  

Juliol 2021

  Seg »
Títol Capçalera notícia Dadesicona d'ordenació

Grups de criança amb Olga Doula

Des del Candela estem començant a moure fils per programar activitats, tallers i propostes pel curs 2021-2022 que us anirem presentant tan bon punt les tinguem definides. La primera serà la creació de Grups de criança a càrrec de l'Olga, una doula que ja ha realitzat projectes similars i que ve amb molta empenta a partir dels mesos de setembre/octubre.

La proposta de Grups és la següent: ens agradaria poder tenir 3 grups actius durant tot el curs (setembre/octubre - juny) en funció de: pre-part, post-part i primera infància. D'aquesta manera, les necessitats de les persones gestants o cuidadores podran estar ben ateses entenent que cada moment és diferent i requereix unes o altres coses. La idea és crear grups que es mantinguin al llarg de tot el curs (sempre respectant les necessitats de cada persona). A més a més de les sessions habituals, també hi ha la possibilitat d'organitzar jornades o trobades monogràfiques sobre els temes que vagin sorgint i les necessitats o curiositats de les participants.

Qui és l'Olga Doula?

14/07/2021 - 13:28

Llibres d'estiu a Synusia

El proper dijous 15 de juliol de 18 a 23h, la Llibreria Synusia celebrarà els "Llibres d'estiu" amb paradeta de llibres per les vacances i un fil de música tropical a l'Ateneu Candela. A més a més, El Cafè del Candela prepararà mojitos especials per l'ocasió. Podreu triar i remenar títols que us vulgueu endur de vacances o per passar l'estiu i hi trobareu les llibreteres de capçalera de Synusia.

Aquesta iniciativa s'enmarca dins de la proposta que fa el Gremi de Llibreters de Catalunya per seguir dinamitzant la lectura i la vida a les llibreries també durant l'estiu.

Us hi esperem a totes!

13/07/2021 - 13:46

Programació Mensual: JULIOL 2021

Estem a punt d'acabar el curs 2020-2021 però no podem marxar de vacances sense la programació de juliol: Acte de suport a la Gira Zapatista, la Nit de Contes de Synusia i Paper de Vidre i l'Assemblea de sòcies de Synusia. Us ho detallem a continuació:

DIJOUS 1 DE JULIOL | 19h

GIRA ZAPATISTA "PER LA VIDA"

[Acte de suport i presentació]

Taquilla inversa amb reserva prèvia

Entrades exhaurides

Organitza: diversos col·lectius i persones individuals que donen suport a la Gira Zapatista

Ateneu Candela (C/ Montserrat, 136)

DIJOUS 1 DE JULIOL | 21h

GIRA ZAPATISTA "PER LA VIDA"

[Concerts de Judit K. i Nunu Garcia Duran]

Taquilla inversa amb reserva prèvia

Entrades exhaurides

Organitza: diversos col·lectius i persones individuals que donen suport a la Gira Zapatista i Casa de la Música

Casa de la Música (C/ Mare de Déu dels Àngels, 73)

DIVENDRES 9 DE JULIOL | 21h (Obertura de portes a les 20:30h)

NIT DE CONTES 2021

06/07/2021 - 12:09

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat