Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 368 posts

Participa

Informacio útil

« Ant  

Gener 2022

  Seg »
Títol Capçalera notícia Dadesicona d'ordenació

18/1 | 19h: Cinefòrum "Cuidar entre terres"

El proper dimarts dia 18 de gener a les 19h, l'Ateneu Candela, juntament amb La Guerrilla dels Cossos, el Carlos Andrés Gaviria i l'Ateneu Cooperatiu del Vallès OCcidental, us convidem al cinefòrum al voltant del documental "Cuidar entre terres", produït per La Directa i CooperAcció. Després del visionat, ens acompanyaran les companyes en lluita del SAD de Terrassa, el Servei d'Atenció Domiciliària per obrir un debat al voltant de les tasques de cures dinamitzat per les companyes de la Guerrilla.

L'acte és obert a tothom fins a completar aforament.

Ateneu Candela (C/ Monserrat, 136)

14/01/2022 - 14:37

Exposició: "Amb les meves mans tremoloses"

El Cafè del Candela us convida el proper divendres 14 de gener a les 19h, a la inauguració de l'exposició de pintura "Amb les meves mans tremoloses" de l'artista Elvira Martínez.

L'acte tindrà format de taula rodona i hi participaran Pepa Martín, presidenta de l'Associació de Malalts de Parkinson de les Terres de l'Ebre i Sílvia Ramos, neuorpsicòloga de l'AVAN. A més a més, gaudirem d'una actuació musical a càrrec de Joaquín Ortega i Irene Martínez.

L’Elvira Martínez és una biològa de 55 anys que fa gairebé una dècada que li van diagnosticar la malaltia de Parkinson. Tot i això, la terrassenca ha projectat la progressiva rigidesa muscular que pateix en créixer en diferents expressions artístiques com per exemple les seves pintures sobre fusta reciclada que ha elaborat per superar la malaltia que pateix.

L'entrada és lliure fins a completar aforament.

04/01/2022 - 14:18

GENER 2022: Programació mensual

Comencem any i compartim programació per aquest primer mes del 2022: gener ple de propostes de programació compartida dels projectes que habiten el Candela: concerts, presentacions, grups de lectura, propostes familiars, poesia, programació web i moltes d'altres. On ens trobarem?

Aprofitem l'inici d'any per desitjar-vos un feliç 2022 ple de lluita social i col·lectiva. Seguim fent Candela i autogestionant el centre social!

PROGRAMACIÓ GENER 2022

Dijous 6 | 19h

QUINTO DE REIS

Organtiza: El Cafè del Candela

Dijous 13 | 19h

EXTREMA DERECHA 2.0

[Presentació de llibre]

Amb: Guillem Martínez i Paola Lo Cascio

Organtiza: Llibreria Synusia

Divendres 14 | 19h

AMB LES MEVES MANS TREMOLOSES

[Inauguració de l’exposició de pintura]

Amb l’artista Elvira Martínez

Organitza: El Cafè del Candela

04/01/2022 - 13:47
Contingut sindicat