Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

CIE

Suicidio? en el CIE de la Zona Franca de Barcelona

SOS Racismo comunicó ayer 13 de mayo la muerte en el CIE (Centro de Internamiento para Extranjeros) de Zona Franca de un chico marroquí de 22 años pendiente de una orden de expulsión que estaba aislado, hechos que han originado una huelga de hambre en el CIE. Estos hechos se han conocido a través de diversos testimonios de personas retenidas y familiares de otros internos.

La poca transparencia que caracterizan los CIE ha hecho imposible conseguir más información. Seguiremos la huelga de hambre y las gestiones para aclarecer lo ocurrido realizadas por SOS Racismo y otras organizaciones que des de hace mucho tiempo denuncian estos “Guantánamos–europeos ” .

Invitamos a todo el mundo a difundir esta información. Para más información sobre los CIE podéis visitar la web http://www.ciudadessinfronteras.net

Suïcidi? al CIE de la Zona Franca de Barcelona

SOS Racisme va comunicar ahir 13 de maig la mort en el CIE (Centre d’internament per a Estrangers) de Zona Franca d’una marroquí de 22 anys pendent d’una ordre d’expulsió que estava en aïllament, fets que han originat una vaga de fam en el CIE. Aquests fets s’han filtrat a través de diversos testimonis de persones retingudes i familiars d’altres interns.

La poca transparència que caracteritzen els CIE’s ha fet impossible aconseguir més informació. Seguirem atents a la vaga de fam, així com les gestions per aclarir els fets realitzades per SOS Racisme i altres organitzacions que des de fa molt temps denunciem aquests “Guanatnamos-europeus”

Invitem a tothom a difondre aquesta informació. Per a més informació sobre els CIE podeu visitar la web http://www.ciudadessinfronteras.net .

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat