Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

PAH Terrassa

[Campanya] Pide a Catalunya Caixa y a UNNIM alquiler social para los bloques de viviendas reapropiados por familias desahuciadas

@Obrasocial_PAH lanza la campanya "Pide a Catalunya Caixa y a UNNIM alquiler social para los bloques de viviendas reapropiados por familias desahuciadas" en oiga.me para un envio masivo de correos a los reponsables de Catalunya Caixa i UNNIM, para que accedan al alquilers social.

Etiquetes:

La PAH-Terrassa exigeix lloguer social per les 16 famílies que viuen als blocs d'habitatges d'UNNIM i CX recuperats a Terrassa

Convocatòria de premsa:
La PAH-Terrassa exigeix lloguer social per les 16 famílies que viuen als blocs d'habitatges d'UNNIM i CX recuperats a Terrassa. S'obren dos comptes corrents a UNNIM i CX on les famílies que habiten els habitatges dels blocs dipositaràn un lloguer social mensual.

Dia, hora i lloc: dijous 23 de Febrer, a les 18h. Carrer Sant Pere nº 44-46 (Oficina Central de CX). Després ens traslladarem a una oficina de UNNIM.
 

Etiquetes:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat