Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

Kaòtik Teatre

[Kaòtik Teatre] Nous projectes

UN PROJECTE COMÚ, tallers d’arts escèniques per a centres

Cinc membres de Kaòtik Teatre hem engegat un projecte de Tallers d’Arts Escèniques per a centres educatius.

Creiem en l’Educació Artística en el lleure i és per això que oferim tallers de Dramatització, Dansa Creativa, Expressió Musical, Expressió Artística i Teatre Musical a aquells centres que desitgin ofertar aquest tipus de formació extra-curricular durant el curs escolar.

Per a més informació i visualització del projecte escrit fés click aquí.

—————————————————————————————————————————————————————–

TALLER DE DRAMATITZACIÓ als Amics de les Arts de Terrassa

Kaòtik Teatre organitza, a partir d’aquest octubre, un taller de dramatització per a infants als Amics de les Arts de Terrassa.

Lloc: Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa (C/ Sant Pere, 46, 1r)

Temporada de "Teatre al Candela"

El proper 15 de desembre a l'Ateneu Candela comença una mini-temporada de teatre: "Teatre al Candela" amb 4 propostes de teatre completament diferents, per a tots els gustos i edats.

La primera proposta és "Por tu Pulpa Pulpita", un monòleg interpretat per David Priego amb el qual ens explica d'una manera còmica les relacions personals i amb el món d'una persona bisexual. Aquesta serà el dissabte 15 de desembre a les 21:30h.

La segona proposta és "La vida que bailo", un espectacle de Teatre i Dansa presentat per la companyia Tres en Danza, que a través de la dansa ens deixarà veure la vida de tres dones que volen refugiar-se de la opressió. Aquesta serà el dissabte 22 de desembre a les 21:30h.

La tercera proposta és "Gin-Gan-Bels!", un espectacle de pallassos nadalenc per a un públic infantil. La companyia SoS Pallassos ens presenta un espectacle per a riure una estona i que els i les més petites gaudeixin d'un espectacle màgic i ple de sorpreses. Aquesta serà el divendres 4 de gener a les 18:30h.

La quarta proposta és "The Trumpet", un monòleg en clau de clown interpretat per Stefano Iaboni, per trastocar les nostres percepcions i emocions. Data a concretar.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat