Grups

Cafè del Candela 124 posts Communia 16 posts L'Embarral 31 posts
Synusia 386 posts

Participa

Informacio útil

Tres en Danza

Temporada de "Teatre al Candela"

El proper 15 de desembre a l'Ateneu Candela comença una mini-temporada de teatre: "Teatre al Candela" amb 4 propostes de teatre completament diferents, per a tots els gustos i edats.

La primera proposta és "Por tu Pulpa Pulpita", un monòleg interpretat per David Priego amb el qual ens explica d'una manera còmica les relacions personals i amb el món d'una persona bisexual. Aquesta serà el dissabte 15 de desembre a les 21:30h.

La segona proposta és "La vida que bailo", un espectacle de Teatre i Dansa presentat per la companyia Tres en Danza, que a través de la dansa ens deixarà veure la vida de tres dones que volen refugiar-se de la opressió. Aquesta serà el dissabte 22 de desembre a les 21:30h.

La tercera proposta és "Gin-Gan-Bels!", un espectacle de pallassos nadalenc per a un públic infantil. La companyia SoS Pallassos ens presenta un espectacle per a riure una estona i que els i les més petites gaudeixin d'un espectacle màgic i ple de sorpreses. Aquesta serà el divendres 4 de gener a les 18:30h.

La quarta proposta és "The Trumpet", un monòleg en clau de clown interpretat per Stefano Iaboni, per trastocar les nostres percepcions i emocions. Data a concretar.

Contingut sindicat