Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 29 posts
Synusia 350 posts

yeswecandela

Fes-te sòcia de l'Ateneu Candela

VOLS COL·LABORAR EN UN PROJECTE COMÚ?

L'Ateneu Candela és un centre social viu. Som comunitat i xarxa a la ciutat.

Actualment comptem amb una comunitat de sòcies que amb la seva participació contribueixen a que el centre social creixi, el projecte avanci i se sostingui econòmicament.

És per això que si els teus interessos són afins i vols formar-hi part, fes-te socia i participa de l’Ateneu Candela!

Un projecte de la ciutadania i construït entre iguals necessita formes de cofinançament que facin sostenible el projecte. Hi ha diferents formes de participació econòmica:

-----------------------------

FES-TE SÒCIA 

Associar-te vol dir: rebre la informació, gaudir d'avantatges a totes les activitats, col·laborar a sostenir el centre social. Demana la teva butlleta al Cafè del Candela o omple el formulari virtual de la columna de la dreta. Per compltar el procès caldrà que segueixis les indicacions que rebràs al e-mail.

ESCULL LA TEVA MODALITAT**

#YesWeCandela Nova campanya de cofinançament de l'Ateneu Candela

Avui llancem una nova campanya que volem que arribi a molta gent: #YesWeCandela :)

Fa 13 anys que tenim l'Ateneu Candela a la ciutat de Terrassa. Al 2001 un grup de persones van impulsar un centre social que mesclés en un sol, la millor herència dels ateneus populars amb les lluites del moviment global i pels nous drets socials. Avui l'Ateneu Candela és un centre social ple de vida a la ciutat. Espai de trobada imprescindible i sostre de noves iniciatives socials i culturals. Més després del desig de democracia real expressat per la gent als carrers durant #15m. Els centres socials són democràcia.

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat