Grups

Participa

Informacio útil

La Pau music

Programació Mensual: JUNY 2021

Us presentem la programació d'aquest mes de juny que just demà comença. És l'últim mes on la programació conjunta abunda, ja que les vacances i l'estiu són a tocar i enguany sembla que podrem disfrutar-lo una mica més, esperem que sigui així.
 
Mentrestant, us proposem diverses activitats que acollirem a l'Ateneu perquè vingueu a escoltar literatura, pensament crític, música solidària amb el medi ambient, activitats creatives per a les menudes de casa, receptes de formatges vegans o us animeu a participar de la 3ª edició del Grup de lectura del llibre "Brujería y contracultura gay" (Descontrol Editorial) que proposen les companyes de la Llibreria Synusia.
 
Hi ha activitats per a totes les edats i de tot tipus, com sempre, veniu a totes les que vulgueu i empapeu-vos de cultura crítica.
 
Programació
 
Dimecres 2 de juny | 19h
SETMANA DE LA NATURA
[Concert solidari pel medi ambient]
7€ aportació a ADENC

Concert solidari pel medi ambient i passejada urbana d'art i natura

El proper dimecres 2 de juny a les 19h, el Candela acollirà el Concert solidari pel medi ambient dins de la Setmana de la Natura, que aquest any celebra la seva 6ª edició del 24 de maig al 5 de juny. A més a més, abans del concert, a les 17h, hi haurà una Passejada urbana d'art i natura a càrrec de l'Associació per la defensa i l'estudi de la Natura (ADENC). El punt de trobada, sortida i arribada serà l'Ateneu Candela.

El concert, organitzat per la Xarxa de conservació de la Natura, comptarà amb 3 grups:

- Omiria, un grup de ritmes calents i melodies refrescants, crits de ràvia i alegria, percussions selvàtiques i sons misteriosos que neix d'una pulsió selvpatica per portar missatges naturalistes a les pistes de ball.

- Climate sessions, amb temes de Pasdezebra i Birchh

Contingut sindicat