Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 123 posts Communia 16 posts L'Embarral 30 posts
Synusia 360 posts

gira zapatista

Acte de suport a la Gira Zapatista "Per la vida"

El proper dijous 1 de juliol a partir de les 19h, diverses companyes de Catalunya presentaran la Gira Zapatista i la història del moviment zapatista a Catalunya, per conèixer la seva lluita política i d'autoorganització al llarg de 30 anys. Les zapatistes han iniciat una gira arreu del món sortint des de Mèxic per donar a conèixer i compartir sabers d’un moviment revolucionari que fa 30 anys que construeix alternatives. Posarem sobre la taula el moment actual de les zapatistes i el sentit de la gira mundial que estan fent.

La Casa de la Música de Terrassa (El Vapor - Espai de creació musical) serà la segona parada de l'acte del dijous 1 de juliol. A partir de les 21h, podrem escoltar en directe la música de les artistes locals Judit K. i Nunu Garcia Duran.

El format dels 2 esdeveniment és la taquilla inversa amb reserva prèvia a Entrapolis. ENTRADES EXHAURIDES

Caixes de resistència, micromecenatge i marxandatge

A més a més de l'acte, hi ha altres maneres de col·laborar en el sosteniment del pas de les companyes per Catalunya:

El Candela segueix remant endavant

Desitgem que totes estigueu bé, que aquest any que ha començat allunyi les dificultats que ha creat la COVID a tots els nivells i que puguem tornar-nos a trobar ben aviat.
Durant la pandèmia, els diversos projectes que conformen el Candela segueim treballant, presencialment i des de casa, per mantenir viva l’espurna d’aquest espai que tan estimem. Malgrat que tot està sent més complicat del que voldríem, seguim remant juntes per continuar cuidant aquest centre social de la ciutat.

Volem aprofitar per donar les gràcies a la comunitat que ens envolta i ens dóna suport en moments tan difícils com aquest. Seguim cuidant i cuidant-nos.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat