Grups

Participa

Informacio útil

cafeteria

Sant Jordi al Candela

Arriba la diada de Sant Jordi i l'Ateneu Candela s'afegeix a la festa dels llibres per excel·lència!

Celebrarem Sant Jordi amb la Llibreria Synusia ampliada dins del centre social i amb El Cafè del Candela. Aquesta setmana hi haurà llibre, actes, inauguració de la terrasseta d'estiu del bar i tindrem musiqueta de fons de la bona. El Candela serà el punt de trobada de col·lectives, veïnes i amigues que vulgueu venir a celebrar aquesta festa al centre social!

Un "nou" Cafè del Candela pel curs vinent

Busquem grups de persones per engegar un nou projecte de cafeteria a l'Ateneu Candela. Us animeu? Escriviu-nos i us ho expliquem!

  • Tots els centres socials tenen la seva “cafeta”. L’Ateneu en té una des que va néixer i que han portat diferents persones. El projecte ha anat evolucionant i creixent.
  • La cafeteria és l’espai de trobada i “cor” del nostre centre social. El Cafè del Candela és un espai conegut a la ciutat i hi passa molta gent cada dia. 
  • El projecte que ara s’acaba ha durat 10 anys. Obria els matins amb esmorzars i bon ambient de feina i a la tarda-vespre amb sopars de menjar casolà i assequible. També organitzava activitats de teatre, música, cinema i poesia.
  • Agraint la feinada del darrer projecte i amb la il·lusió que en neixi un altre, obrim una nova etapa:

Busquem grups de persones amb ganes de pensar-ho i engegar el nou projecte:

Contingut sindicat