Informacio útil

Participa

Grups

Cafè del Candela 122 posts Communia 15 posts L'Embarral 27 posts
Synusia 326 posts

literatura

JAZZ, LITERATURA Y RESISTENCIA HUMANA

Descripció: 

Entrevista a Wu Ming 1 en torno a New Thing

Autor Real: 
Wu Ming

01. Sobre el exotismo: ¿de que tipo es el "interés por la cultura afroatlántica" que plantea Wu Ming 1 en algunas entrevistas? ¿es personal, es político? ¿es de ambas clases? ¿podría desarrollar un poco más cómo se constituyó este interés? WM1. El interés surgió durante mi infancia y adolescencia, escuchando rock, jazz y blues. Comencé a informarme sobre los orígenes de aquella música, y sobre la cultura de la que nacía. En el trascurso de los años he reflexionado mucho sobre la contribución afroatlántica y afroamericana a la cultura occidental.

Etiquetes:

El Candela es queda a casa.

Esperem que estigueu totes bé i batallant la pandèmia, cuidant-vos i cuidant. Si esteu passant per un moment complicat, cosa que ens passa a moltes, us enviem tota la força del món i ja sabeu on som. Segur que superarem el moment que estem vivint juntes i seguirem endavant! :)

Perquè els projectes i el centre social segueixen endavant, necessitaran, ara més que mai, de la comunitat, de la proximitat i de la solidaritat de totes. Si encara no ho ets, fes-te sòcia.

COVID-19 Fes-te sòcia

 

Webs dels projectes:

Cafè del Candela Communia Embarral Synusia

Contingut sindicat